Debrecen nem kér a Soros-szervezetek bajkeveréséből
2017.12.15
Pósán László közleménye

Egy magát civilnek mondó debreceni szervezet, a NATÍV a tegnapi napon politikai eseményt rendezett, amelyen a Fidesz-KDNP nem vett részt, mert nem kívánunk Soros bábjaként működni. Köztudott, hogy a NATÍV-osok Soros György fizetett politikai aktivistái."A milliárdos spekuláns Debrecenben is aktivizálta a +civiljeit+. 500 ezer dollárt, azaz több mint 130 millió forintot adott az Alternatív Közösségek Egyesületének, hogy az álcivil szervezeteken, többek közt a NATÍV-on keresztül politikai nyomást gyakoroljon a debreceni közéletre."Sajtóértesülésekből tudjuk, hogy a milliárdos spekuláns Debrecenben is aktivizálta a „civiljeit”. 500 ezer dollárt, azaz több mint 130 millió forintot adott az Alternatív Közösségek Egyesületének, hogy az álcivil szervezeteken, többek közt a NATÍV-on keresztül politikai nyomást gyakoroljon a debreceni közéletre.A héten a sajtóban úgy nyilatkoztak az egyesület vezetői, hogy az Alternatív Közösségek Egyesületének informális csoportja a Natív, amelynek pénzügyi felügyeletét is ellátják, és amelynek tagjai szervezték a tegnapi eseményt is. Bizonyára Soros úgy ítéli meg, hogy a debreceni ellenzék nem kellően aktív, ezért a szervezetein keresztül átvette az irányítást.A magyarországi ellenzék már régóta Soros tenyeréből eszik, tetteit, cselekedeteit kívülről irányítják. Ha van külföldi befolyás Magyarországra, akkor az az ellenzéki pártokon és Soros szervezetein keresztül valósul meg. Soros és civilnek hazudott szervezetei képmutató és cinikus módon karitatív, emberjogi és szabadságvédő köpenybe burkolódznak, de valójában mindenhol, ahol megjelennek, politikai szerepet töltenek be.A képviseleti demokrácia minden elvét, normáját felrúgva, úgy kívánnak beleszólni országok, közösségek életébe, hogy soha nem mérettetik meg magukat szabad választásokon, soha nem merik nyíltan felvállalni politikai ambíciójukat.Fizetett ügynökei, álciviljei úgy viselkednek, mint a bokszmeccsek szervezői, akik a ringen kívülről figyelik az eseményeket, és ha kell, maguk alakítják a szabályokat úgy, hogy eközben bokszolni meg nem állnak be, hiszen azt állítják, hogy ők „nem a közhatalom megszerzésére törekednek”.Soros szándékait nem világos választási küzdelemben, a politikai elképzelések nyílt bemutatásával akarja elérni, hanem a képviseleti demokrácia szabályainak teljes mellőzésével. Mégis miért csinálja ezt?Tudjuk jól, hogy mi a célja: az, hogy Magyarország megnyissa határait az illegális migránsoknak, és ezzel a Soros-terv megvalósuljon hazánkban. Olaszországban mindenki számára világossá vált, hogy a Soros-szervezetek a legszorosabb kapcsolatban állnak embercsempészekkel, és komoly összegekért vettek meg baloldali és liberális politikusokat. De a világon egyre több helyen válik egyértelművé, hogy Soros György szervezetei politikaformáló erőként lépnek fel Macedóniában, Grúziában és Ukrajnában.Soros fizetett civiljei azok, akik a teljes hiteltelenségbe és tehetetlenségbe fulladt ellenzéki pártok helyett igyekeznek megvívni a politikai harcot a demokratikusan megválasztott nemzeti kormány és a polgári pártok ellen. Debrecen egy élhető, gondoskodó város, a béke szigete. Köszönjük, de mi nem kérünk a Soros-szervezetek bajkeveréséből. Dr. Pósán Lászlóországgyűlési képviselő(fidesz.hu)