Ajándékcsomagok az Emmi dolgozóitól a rászorulóknak
2017.12.18
Átadták a Katolikus Karitász képviselőinek hétfőn Budapesten azokat az ajándékcsomagokat, amelyeket az Emberi Erőforrások Minisztériumának munkatársai készítettek a rászoruló gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak.

Rétvári Bence, a tárca parlamenti államtitkára a 2012 óta tartó hagyományról elmondta: a minisztérium nemcsak szabályoz, jogszabályokat alkot, amelyekkel azokon segít, "akiknek a hétköznapjaik nehezebben alakulnak", de rendszeresen saját eszközeivel is igyekszik segíteni a nélkülözőkön. Az egész évi munkánkat az ő segítésükre szánjuk, ugyanúgy, ahogy ezeket az ajándékokat is - mondta Rétvári Bence. Fotó: MTI - Koszticsák SzilárdÉcsy Gábor, a Katolikus Karitász országos igazgatóhelyettese elmondta: az ajándékokat péntek délután adja át a Magyar Szentek Templomában a munkatársaik által kiválasztott családoknak Erdő Péter bíboros és Mádl Dalma, a karitász jószolgálati nagykövete. Hozzátette: a csomagokban a gyerekeknek szánt játékok, ajándékok mellett ruha és tartós élelmiszer is helyet kapott.(MTI - fidesz.hu)