Ma is Gyurcsány az igazi vezér a baloldalon
2017.12.18
Ma is Gyurcsány Ferenc DK-elnök az igazi vezér a baloldalon, ahol az ő érdekei szerint, az általa diktált ütemben alakulnak a dolgok - közölte Halász János.

A Fidesz-frakció szóvivője hétfői sajtótájékoztatóján kifejtette: a DK hétvégén pártlistáról, listavezetőről, választási szövetségesekről döntött, és határidőket szabott a többi baloldali pártnak."Az, hogy a baloldalon ma is Gyurcsány az igazi vezér, veszélyezteti az ország minden elért eredményét és a magyar emberek biztonságát is, mivel Gyurcsányék a brüsszeli bevándorláspárti politika nyílt támogatói.""Mindez csak azt mutatja: a baloldalon tényleg semmi nem változik, még mindig Gyurcsány Ferenc az igazi vezér, ugyanazok a hatalmi érdekek érvényesülnek, mint 2010 előtt" - mondta a kormánypárti politikus, úgy fogalmazva: ugyanazok akarnak hatalomra jutni, akik egyszer már tönkretették az országot.Gyurcsányék eladósították Magyarországot, tönkretették a gazdaságot, megduplázták a munkanélküliséget, agyonadóztatták a családokat, a munkavállalókat és a vállalkozásokat, feladták az ország gazdasági szuverenitását, és hagyták, hogy külföldi gazdasági érdekek érvényesüljenek, miközben a magyar emberek megalázó bérekért dolgoztak, és megszorításokat szenvedtek el - emlékeztetett Halász János.Felidézte azt is, hogy a közszféra dolgozóitól elvettek egyhavi bért, a nyugdíjasoktól egyhavi nyugdíjat, és megszüntették az otthonteremtési programot. Az, hogy a baloldalon ma is Gyurcsány az igazi vezér, veszélyezteti az ország minden elért eredményét és a magyar emberek biztonságát is, mivel Gyurcsányék a brüsszeli bevándorláspárti politika nyílt támogatói - hangsúlyozta. Fotó: fidesz.huMint mondta: a DK európai parlamenti képviselője nemcsak hogy megszavazza a migránspárti határozatokat, de aktívan részt vesz a brüsszeli döntések és a Soros-terv előkészítésében. A DK a kötelező kvóta határozott támogatója, ha rajtuk múlna, akkor Magyarországra is megkezdődhetne a migránsok betelepítése - fogalmazott a szóvivő.(fidesz.hu)