Azok beszélnek a 3-as metróról, akik hagyták szétrohadni
2017.12.20
Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató reagálása Horváth Csaba (MSZP) és más ellenzéki politikusok nyilatkozatára

"Horváth Csaba és társai akkor a kisujjukat sem mozdították a budapestiek biztonságos közlekedése érdekében."Teljesen hiteltelen, hogy most azok beszélnek a 3-as metróról, akik 20 éven át tartó fővárosvezetésük és a kormányzásuk alatt hagyták azt szétrohadni.Horváth Csaba és társai akkor a kisujjukat sem mozdították a budapestiek biztonságos közlekedése érdekében.Nemhogy az akadálymentesítés nem jutott akkor eszükbe, hanem tőlük aztán lerobbanhatott volna az egész 3-as metró.A 4-es metró beruházásról meg ne is beszéljünk, azt meg szétlopták. A kormány és a főváros erőfeszítéseinek köszönhetően sikerült befejezni a 4-es metrót és elindult a 3-as metró felújítása, amelyre már évtizedekkel ezelőtt lett volna szükség.Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgatóFidesz – Magyar Polgári Szövetség(fidesz.hu)