Brüsszel meg akarja büntetni a bevándorlást elutasító országokat
2017.12.20
A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség reagálása az Európai Bizottság döntésére

"Visszautasítjuk Brüsszel példátlan politikai nyomásgyakorlását."Az Európai Bizottság elképesztő bejelentése, miszerint az EU történetében először elindítják a hetes cikk szerinti eljárást Lengyelországgal szemben, bizonyítja azt, hogy Brüsszel meg akarja büntetni a bevándorlást elutasító országokat és politikai nyomásgyakorlásra használja a jogi eljárásokat. Lengyelország hazánkkal együtt a brüsszeli bevándorláspolitika leghangosabb bírálója, és hazánkhoz hasonlóan elutasítja Európa migránsokkal való betelepítését és a kötelező kvótát. Ezért Brüsszel meg akarja büntetni, ahogy Magyarországot is, hiszen az Európai Parlament már májusban elfogadta azt a határozatot, miszerint elkezdik előkészíteni hazánkkal szemben is a hetes cikk szerinti eljárást. Ennek részeként már készül a Magyarországot elítélő Soros-jelentés. Visszautasítjuk Brüsszel példátlan politikai nyomásgyakorlását, meg fogjuk védeni Lengyelországot és ki fogunk tartani a magyar emberek akarata mellett, akik egyértelművé tették, hogy elutasítják a Soros-terv minden egyes pontját.(fidesz.hu)