Kaposvár csatlakozott a bevándorlásszervezést ellenző felhíváshoz
2018.01.25
Magyarországi polgármestereknek az illegális bevándorlást szervező irodákkal szembeni felhívásához csatlakozásról határozott Kaposvár közgyűlése csütörtökön.

Az elfogadott előterjesztés szerint a somogyi megyeszékhely elutasítja a "Soros-tervet", és azt, hogy bevándorlásszervező irodát működtessenek a városban. "tizenöt igen szavazatával, egy ellenzéki tartózkodással fogadta el a testület"A településekre "komoly fenyegetést jelentő tömeges betelepítés miatt" egyúttal felkéri a kormányt, hogy ha kell, jogszabályokkal lépjen fel a "Soros-terv", valamint a bevándorlásszervező szervezetek ellen.A határozatot kormánypárti képviselők tizenöt igen szavazatával, egy ellenzéki tartózkodással fogadta el a testület, két ellenzéki városatya nem szavazott. A Polgármesteri összefogás a bevándorlásszervező irodákkal szemben című január 12-ei budapesti konferencia résztvevői által elfogadott nyilatkozatban közös fellépést sürgettek, hogy megőrizzék a magyar települések és a magyar emberek biztonságát és jövőjét.Úgy fogalmaztak, hogy a magyarok többsége teljesen világossá tette: nem akarja, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon.(MTI-fidesz.hu)