Brüsszel bejelentkezett a migráció főszponzorának
2018.01.29
Brüsszelben zajlik a Soros-terv végrehajtása, a migráció legalizálása, a betelepítés és a migránsok pénzügyi támogatása – hívta fel a figyelmet Hollik István.

Brüsszel – ahogyan Soros György kérte – már útmutatót és pénzt is hozzárendel a migránsok betelepítéséhez, a bevándorlás támogatásához, és a bevándorlók integrációjának elősegítéséhez – jelentette ki Hollik István. Az Európai Bizottság ugyanis néhány napja egy útmutatót készített, hogyan használják fel a tagállamok a migrációt segítő uniós forrásokat - tette hozzá. A politikus az újságíróknak is bemutatta a jelentést, melyben leírják, hogyan kell elősegíteni, támogatni a migránsok integrációját.A Fidesz-KDNP-s képviselő elmondta, ezt a múlt héten jelentette be Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság migrációs politikáért és uniós belügyekért, felelős biztosa és Corina Cretu, a kohéziós politikáért felelős uniós biztos. A kormánypárti politikus kiemelte, mindkét biztos megerősítette, hogy a bevándorlásra, mint lehetőségre kell tekinteni, valamint Avramopulosz azt is kijelentette, hogy minden erejükkel azon lesznek, hogy elősegítsék a migránsok integrációját, az elkövetkező években ez lesz az Európai Bizottság számára a legfontosabb prioritás.Fotó: fidesz.huHollik István aláhúzta, mindez megerősíti, hogy Brüsszelben zajlik a Soros-terv végrehajtása, a migráció legalizálása, a betelepítés és a migránsok pénzügyi támogatása. Ez mind-mind a Soros-tervben szereplő intézkedéssorozat – tette hozzá. Azt mondhatjuk, hogy Brüsszel bejelentkezett a migráció főszponzorának, éppen úgy, ahogyan korábban azt Soros György javasolta – jegyezte meg a képviselő.A Fidesz-KDNP úgy gondolja, éppen ezért fontos a Stop Soros törvénycsomag, mert az átláthatóvá tenné, hogy mely szervezetek támogatják és szervezik Magyarországon a bevándorlást, és az is megtudhatnánk, mennyi külföldi támogatást kapnak ehhez – fogalmazott Hollik István.(fidesz.hu)