Az ellenzéki vezetők veszélyt jelentenek Magyarországra
2018.01.31
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az ellenzéki pártok, vezetők veszélyt jelentenek Magyarországra.

Hidvéghi Balázs az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában kifejtette: az ellenzéki pártok, vezetőinek mozgásából, nyilatkozataiból az látható, hogy "ki nem állhatják egymást", "egymás kinyírásával" vannak elfoglalva. Ugyanakkor egy dologban egyetértenek, valamennyien a "Soros-tervet" akarják megvalósítani, behódolnának a külföldi nyomásnak.  "ki nem állhatják egymást", "egymás kinyírásával" vannak elfoglalva"A kommunikációs igazgatója szerint "jelek sora" utal az ellenzéki pártok és Soros György közötti kapcsolatra. Példaként említette, hogy "pénzek mozognak", ellenzéki politikusok Magyarországon és külföldön is védik a Soros-szervezeteket, kiállnak a Soros-érdekek mellett. A Fidesz kommunikációs igazgatója kiemelte: áprilisban az emberek arról döntenek, "hogyan tovább". Egyfelől van Magyarországnak egy olyan kormánya, amelynek célja az ország megvédése, a közös eredmények továbbvitele. Másfelől van egy szétaprózódott ellenzék, amely behódolna a külső érdekeknek, és különböző okokból veszélybe sodorná az elmúlt években elért eredményeket - mondta Hidvéghi Balázs.(MTI-fidesz.hu)