A Fidesz üdvözli a kormány álláspontját az ENSZ migránscsomagja ügyében
2018.02.01
Kísértetiesen hasonló a párhuzam az ENSZ készülő migránscsomagja és a Soros-terv között, ezért a Fidesz üdvözli, hogy a kormány kész nemet mondani rá, és akár ki is lép a tárgyalásokból – mondta Halász János csütörtökön portálunknak.

A Fidesz-frakció szóvivője emlékeztetett rá, hogy a magyar emberek világossá tették, nem akarják, hogy hazánk bevándorlóország legyen."a magyar emberek világossá tették, hogy nem akarják, hogy hazánk bevándorló ország legyen"Nekünk pedig mindig mindent meg kell tenni, hogy a magyar emberek akarata érvényesüljön – tette hozzá. Halász János aláhúzta, ahogy eddig sem asszisztáltunk migránspárti brüsszeli tervekhez, ezután sem fogunk asszisztálni egy globális migránspárti tervhez.A kormánypárti politikus felhívta a figyelmet, hogy az ENSZ migránscsomagja, olyan elemeket tartalmaz, amelyeket, hogyha keresztül visznek az ENSZ tagállamokon, akkor világszinten legalizálnák a gazdasági migrációt, lebontanák a határzárakat, kiiktatnák a határvédelmet, előírnák a migránsok betelepítését és a migránspárti NGO-knak még nagyobb befolyást adnának – sorolta a Fidesz-frakció szóvivője.Mi ebből nem kérünk, és ettől meg fogjuk védeni Magyarországot – szögezte le Halász János. (fidesz.hu)