A Jobbik elnökének semmit nem jelent Európa és Magyarország keresztény kultúrája
2018.02.01
A Fidelitas szerint a Jobbik elnökének semmit nem jelent Európa és Magyarország keresztény kultúrája, hagyománya, Vona Gábor ha tehetné, végrehajtaná a Soros-tervet és az amerikai milliárdossal együtt lebontva a határzárat beengedné a bevándorlókat.

A Fidelitas elnöke, Böröcz László Vona Gábor árulása címmel tartott sajtótájékoztatót csütörtökön Egerben, felidézve: egy Vona Gáborról a napokban nyilvánosságra került felvételen a Jobbik elnöke Allahot dicsőíti és azt mondja, az iszlám az emberiség utolsó reménye, mire a hallgatóság azt skandálja: szürke farkas Vona. A Szürke Farkasok egyébként egy szélsőséges muzulmán szervezet - tette hozzá.A Fidelitas véleménye szerint Vona Gábor gondolatai nemcsak megdöbbentőek, hanem egyenesen veszélyesek is - hangsúlyozta Böröcz László, megjegyezve: most, hogy "lebukott", Vona "kézzel-lábbal próbálja tagadni a történteket azt hazudva: ő mindig is kerítést akart a határon". Böröcz László hangsúlyozta, hogy a politikus korábban azt mondta: a kerítés alkalmatlan Magyarország megvédésére. A Fidelitas szerint Vona Gábor már többször bizonyította, hogy pénzért és hatalomért mindenre képes.(MTI-fidesz.hu)