Brüsszel és az ENSZ is a Soros-terv szerint halad
2018.02.02
Az elmúlt napokban bebizonyosodott, hogy Brüsszel és az ENSZ is a Soros-terv szerint halad - hangsúlyozta Hollik István pénteki sajtótájékoztatóján.

A kormánypárti képviselő hozzátette, elképesztő és veszélyes, ami Brüsszelben és ezzel párhuzamosan az ENSZ-ben zajlik."elképesztő és veszélyes, ami Brüsszelben és ezzel párhuzamosan az ENSZ-ben zajlik."A Fidesz-KDNP-s képviselő felhívta a figyelmet arra, hogy az ENSZ készülő dokumentumából egyértelműen kirajzolódik az, hogy európai és világ szinten is erősíteni akarják a bevándorlást, így Magyarországot is bevándorlóországgá akarják tenni.Hollik István emlékeztetett arra, hogy a tegnapi napon az Európai Parlament is megkezdte az ENSZ migrációs csomagjának a tárgyalását. Hozzáfűzte, brüsszeli bevándorláspárti politikusok bebizonyították, hogy nekik egyértelmű szándékuk az, hogy Európát elárasszák bevándorlókkal.Fotó: fidesz.hu"ez a migrációspaktum komplex, kölcsönös kapcsolatot feltételez a migráció és a fejlődés között."A kormánypárti képviselő elmondta, különösen figyelemreméltó, hogy a vita előtt néhány órával Soros Györgyöt ismét a brüsszeli bizottság legmagasabb szintű vezetői fogadták.Sőt, a találkozó után a bizottság alelnöke, Frans Timmermans büszkén állította, hogy két évtized óta jó kapcsolata van Soros Györggyel az Európai Bizottságnak – mutatott rá.Hollik István aláhúzta, ezek alapján erősek a jelek, hogy Brüsszel és az ENSZ is a Soros-terv szerint halad.A Fidesz-KDNP-s képviselő elmondta, több olyan állítás is van az ENSZ migrációs paktumában, amely véleményünk szerint ellentmond a józanésznek és az elmúlt 20 év európai tapasztalatának. Hogyha a végleges szöveg nem fog változni és olyan típusú lesz, amely az ENSZ főtitkár múlt heti javaslatából kiolvasható volt, akkor azt Magyarország nem fogja tudni elfogadni – fogalmazott a kormánypárti képviselő."A Fidesz és a KDNP mindezt elutasítja. Sem Brüsszelnek, sem az ENSZ-nek nem fogunk asszisztálni, hogy Magyarországból is bevándorlóországot csináljanak."Hollik István elmondta, ez a migrációs paktum komplex, kölcsönös kapcsolatot feltételez a migráció és a fejlődés között. Hozzátette, azt erőlteti tehát, hogy a bevándorlás az egy jó és hasznos folyamat, ezzel szemben az európai tapasztalatok éppen az ellenkezőjét bizonyítják.Példaként említette, hogy a migrációs paktum nem engedne teret a nemzeti megoldásoknak. Sőt, ebből a szempontból lenyesne a nemzeti szuverenitásból, egy globális migrációs kormányzatot irányozna elő. A határvédelemnek a nemzetköziesítését javasolja. Minden tagállamnak elő akarják írni a migránsok betelepítését, és lazítani akarják ennek az adminisztrációs feltételeit – fogalmazott Hollik István.A Fidesz-KDNP-s képviselő hangsúlyozta, betelepítési programot akarnak készítetni minden országgal, ki akarják iktatni a nemzeti határvédelmet, le akarják bontani a nemzeti határzárat, elnéznék a határsértéseket.Hollik István az ENSZ paktumával kapcsolatban a legfontosabb problémának nevezte, hogy alapvető jogként akarják beállítani a migrációhoz való jogot, ezzel együtt el akarják mosni a legális és az illegális migráció közti különbséget. Hozzátette, a migráció párti NGO-k még nagyobb befolyást kapnának.A Fidesz és a KDNP mindezt elutasítja. Sem Brüsszelnek, sem az ENSZ-nek nem fogunk asszisztálni, hogy Magyarországból is bevándorlóországot csináljanak – hangsúlyozta Hollik István, hozzátéve, nem fogjuk engedni, hogy a magyar emberek akarata ellenére bárki is bevándorlókat akarjon ránk kényszeríteni. (fidesz.hu)