A Fidesz-KDNP a Stop Soros mielőbbi parlamenti beterjesztését kéri a kormánytól
2018.02.04
A Fidesz-KDNP arra kéri a kormányt, hogy mielőbb terjessze az Országgyűlés elé a Stop Soros törvénytervezetet - mondta Hollik István vasárnap portálunknak.

A Fidesz-KDNP-s képviselő emlékeztetett arra, hogy az elmúlt hét eseményei bebizonyították, hogy a magyar Országgyűlésnek minél hamarabb el kell fogadnia a Stop Soros törvényjavaslatot."az ENSZ tervezetében olyanokat olvashatunk, hogy létre kellene hozni a klímamenekültek kategóriáját, ami önmagában több 10 millió embert zúdítana Európára"Hollik István elmondta, hogy a héten Soros Györgyöt az Európai Unió legmagasabb vezetői fogadták zárt ajtók mögött illetve az Európai Parlament és az ENSZ is készít dokumentumokat, melyekből az derült ki, hogy óriási a nemzetközi nyomás, hogy a migrációt alapvető joggá tegyék.A kormánypárti képviselő felhívta a figyelmet arra, hogy el akarják mosni a legális és az illegális migráció közti különbséget. Sőt, az ENSZ tervezetében olyanokat olvashatunk, hogy létre kellene hozni a klímamenekültek kategóriáját, ami önmagában több 10 millió embert zúdítana Európára – tette hozzá.Ezek az események, történések mind azt mutatják, hogy nagy a nyomás. Mindenki azt szeretné, az ENSZ, az Európai Unió és Soros György is, hogy a migrációt ráerőltessék az Európai Unió tagállamaira – fogalmazott Hollik István.A Fidesz és a KDNP ezért azt kéri a kormánytól, hogy minél előbb terjessze be a magyar Országgyűléshez a Stop Soros törvénycsomagot, annak érdekében, hogy ezt minél hamarabb meg tudjuk tárgyalni és el tudjuk fogadni – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP képviselője.Hollik István ismertette, a Stop Soros törvénycsomagnak az a célja, hogy azokat a bevándorlást szervező NGO-kat, amelyek Magyarországon tevékenykednek, regisztrálni tudjuk és átláthatóvá tudjuk tenni.Egyértelmű a szándékunk, a jogállami keretek között, de meg akarjuk nehezíteni ezeknek a szervezeteknek a működését, hiszen éppen a magyar emberek érdekével és a magyar emberek véleményével ellentétes tevékenységet folytatnak akkor, amikor a bevándorlást pártolják – hangsúlyozta Hollik István.(fidesz.hu)