Szél Bernadett és pártja Soros György zsebében van
2018.02.08
Jól láthatjuk nagyon régóta a magyar parlamentben, illetve a parlament különböző bizottságaiban, hogy nem magyar, hanem idegen érdekeket szolgálnak Szél Bernadették – mondta Németh Szilárd portálunknak a nemzetbiztonsági bizottság csütörtöki ülésére reagálva.

A nemzetbiztonsági bizottság alelnöke aláhúzta, Szél Bernadett újabb bizonyítékát adta annak, hogy egész pártjával együtt Soros György zsebében van."Jól látható, ahogyan ők javasolták, Soros György még nincs itt a bizottság ülésén, de az emberei már bent ülnek a bizottságban"Hozzátette, most épp a titkosszolgálatokhoz fordult, és az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz, hogy adják ki neki azokat a dokumentumokat, titkos információkat, amelyekről a nemzetbiztonsági bizottság a decemberi ülésén tárgyalt. Németh Szilárd felhívta a figyelmet, hogy ez a tárgyalás természetesen a Soros-hálózatról és a Soros-tervről szólt. Vajon miért fordul valaki egy ilyen kéréssel a szolgálatokhoz? – tette fel a kérdést a kormánypárti politikus.Németh Szilárd kifejtette, hogy Szél Bernadettnek ezt a kérését a szolgálatok elutasították, ezért most „Kedves Zsolt” megszólítással visszaélve a nemzetbiztonsági bizottsági tagságával, arra akarta rávenni az elnököt, hogy ennek a nyilvánosságra hozatala történjen meg a bizottság ülésén.Fotó: fidesz.huAzt látjuk, hogy nagyon régóta a magyar parlamentben, illetve a parlament különböző bizottságaiban - és sajnos itt a nemzetbiztonsági bizottságban is -, nem magyar, hanem idegen érdekeket szolgálnak Szél Bernadették – fogalmazott a kormánypárti politikus, hozzátéve, ezt mi teljesen felháborítónak és megengedhetetlennek tartjuk, ezért nem vettünk részt a mai ülésen.Jól látható, ahogyan ők javasolták, Soros György még nincs itt a bizottság ülésén, de az emberei már bent ülnek a bizottságban – hangsúlyozta Németh Szilárd. (fidesz.hu)