Politikai zsarolás és fenyegetés a belga miniszterelnök nyilatkozata
2018.02.09
Politikai zsarolás és nyílt fenyegetés a belga miniszterelnök nyilatkozata, amit határozottan vissza kell utasítanunk - szögezte le Hidvéghi Balázs.

A Fidesz kommunikációs igazgatója emlékeztetett arra, hogy Charles Michel belga miniszterelnök ultimátumot fogalmazott meg a visegrádi országokkal szemben."Ez felháborító politikai zsarolás, egy nyílt fenyegetés, amit határozottan el kell utasítanunk."Hidvéghi Balázs portálunknak adott nyilatkozatában felidézte, Charles Michel azt mondta, hogy ha nincs egyetértés, akkor egyszerű többséggel ránk kényszerítik a migránsok betelepítését.Ez felháborító politikai zsarolás, egy nyílt fenyegetés, amit határozottan el kell utasítanunk - szögezte le.Hozzátette, nyilvánvaló, hogy mire megy ki a játék, mindenáron ránk akarják erőltetni a kvótákat és még most nyáron elkezdenék a migránsok betelepítését.A kormánypárti politikus emlékeztetett, a legutóbbi kvótacsomagról is így döntöttek. Megkerülték az állam- és kormányfők tanácsát, és egy alacsonyabb szinten, egyszerű többséggel hoztak döntést a kvótákról - idézte fel.Most viszont már felsőkorlát nélküli, állandó kvótákról van szó, évente százezreket telepítenének be – tette hozzá Hidvéghi Balázs.Fotó: fidesz.huA Fidesz kommunikációs igazgatója felhívta a figyelmet arra, árulkodó, hogy a magyar ellenzék meg sem szólalt ebben az ügyben. Elmondta, úgy látszik, őket nem zavarja, hogy ha a belga miniszterelnök ilyen ultimátumokat fogalmaz meg. Sőt még a Soros-tervet is tovább tagadják - jegyezte meg.A kormánypárti politikus aláhúzta, a Fidesz-frakció jövő heti ülésén erről is beszélni fognak. Mi mindent elkövetünk, hogy szembe menjünk és megakadályozzuk az ilyen jellegű javaslatokat, mert nekünk Magyarország az első – szögezte le Hidvéghi Balázs. (fidesz.hu)