A Soros-hálózat teljes össztűz alá veszi Magyarországot, mert az a Soros-terv útjában áll
2018.02.19
A Fidesz-frakció reagálása a 255 szervezet Stop Soros elleni támadására

A Soros-hálózat láthatóan minden nemzetközi kapcsolatát beveti és teljes össztűz alá veszi Magyarországot, mert jelenleg hazánk és a magyar kormány a legnagyobb akadálya a Soros-terv végrehajtásának.A Stop Soros ellen tiltakozók között szép számmal vannak azok, akik Soros György pénzéből a migrációt szervezik és támogatják, annak ellenére, hogy a magyar emberek többször is nyilvánvalóvá tették, nem akarják, hogy hazánkból is bevándorlóországot csináljanak. Meg akarják akadályozni, hogy a magyar Országgyűlés megvitassa és elfogadja a törvénycsomagot, amelynek egyetlen célja, hogy szigorúan lépjen fel mindenféle migrációt szervező, támogató és finanszírozó tevékenység ellen. Több most is tiltakozó szervezet kezdettől fogva támadja a kormány bevándorláspolitikáját és követeli a határzár lebontását.Helyezzenek bármekkora nyomást is Magyarországra, a Fidesz-KDNP támogatja a Stop Soros törvénycsomagot, mert nekünk Magyarország az első.(fidesz.hu)