Nekünk Magyarország az első - indul a Fidesz kampánya
2018.02.19
A választás tétje az, hogy meg tudjuk-e őrizni Magyarországot magyar országnak, vagy pedig hazánk is bevándorlóországgá változik - mondta Hidvéghi Balázs. A kommunikációs igazgató hétfői sajtótájékoztatóján bejelentette azt is, hogy "Nekünk Magyarország az első" szlogennel megindítja kampányát a Fidesz.

A mai nappal megkezdődik a Fidesz választási kampánya, több tízezer aktivista indul el, hogy összegyűjtse az egyéni jelöltek indulásához szükséges támogató aláírásokat; az a cél, hogy minden háztartásba eljussunk a következő napokban – jelentette be Hidvéghi Balázs. Elmondta, a Fidesz a jelöltjeiről szórólapokat juttat el minden postaládába, emellett telefonon, e-mailben is megkeresik támogatóikat, valamint közterületi reklámokkal is megjelennek."A Fidesz számára Magyarország az első, mindent meg fogunk tenni, hogy megvédjük a hazánkat."A Fidesz kommunikációs igazgatója arról is beszélt, hogy a párt kampányának szlogenje: "Nekünk Magyarország az első". A választás tétje nem kevesebb, mint az, hogy meg tudjuk-e őrizni Magyarországot magyar országnak, vagy pedig hazánk is egy bevándorlóországgá változik – jelentette ki.„A Fidesznek Magyarország az első, ezért mindent meg fogunk tenni, hogy megvédjük a hazánkat, illetve megakadályozzuk a Soros-terv végrehajtását és a tömeges betelepítéseket” – fogalmazott a kormánypárti politikus. Hozzátette: ebben a küzdelemben a magyarországi ellenzékre sajnos nem lehet számítani; ha ők lehetőséget kapnának rá, habozás nélkül lebontanák a határkerítést és betelepítenék a migránsokat.Fotó: fidesz.huHidvéghi Balázs kiemelte, teljesen nyilvánvaló, hogy az ellenzék pártjai végighazudták az elmúlt éveket ebben a kérdésben. Felelevenítette, először tagadták, hogy létezne bevándorlási probléma, később a kvóták létezését, majd a Soros-tervet is tagadták.Emlékeztetett arra is, hogy az ellenzék pártjai a kezdetektől fogva támadták a határvédelmet, a kerítés megépítését, a határzárat. Most pedig a választási kampány indulásakor megpróbálják letagadni azt, amit korábban állítottak a kerítésről, azt hazudják, hogy nem bontanák le – hívta fel a figyelmet a kommunikációs igazgató. Az eddigiekből teljesen nyilvánvaló, hogy az ellenzékre nem lehet számítani az ország védelmében – jegyezte meg.A Fidesz számára Magyarország az első, mindent meg fogunk tenni, hogy megvédjük a hazánkat; ennek a gondolatnak a jegyében indítjuk kampányunkat – fogalmazott Hidvéghi Balázs.(fidesz.hu)