A Fidelitas a nemzetközi színtéren is kiáll a Soros-terv ellen
2018.02.20
Egyértelmű többséggel szavazták meg az Európai Néppárt ifjúsági szervezetének (YEPP) tanácsülésén a Fidelitas által benyújtott határozati javaslatot. A dokumentum felszólítja az európai döntéshozó szerveket, hogy folyamatosan kísérjék kitüntetett figyelemmel a külföldről támogatott civil szervezetek munkáját.

A nemzetközi, állítólag független civil szervezetek számtalan esetben folytatnak a politikához, közélethez szervesen kapcsolódó tevékenységet, így elengedhetetlen az átláthatóvá és elszámoltathatóvá tételük - hangsúlyozta Böröcz László, a Fidelitas elnöke. Az ifjúságpolitikus szerint Soros György zászlóshajó-terve, a korlátok nélküli bevándorlás, Európa iszlamizálódásának véghezvitele ismét léket kapott, amivel megakadályozhatjuk, hogy Magyarország bevándorló országgá váljon.Magyar Ágnes Zsófia, a YEPP alelnöke a fentiekhez hozzátette: a Fidelitas határozatának elfogadása újabb bizonyíték arra, hogy a magyar migrációs politika jó úton jár, hiszen a Néppárt ifjúságának többsége mára egyetért azzal, hogy az NGO-k sok esetben álcivil tevékenységet folytatnak, mely - többek között - az emberkereskedelmet és a maffiahálózatok működését szolgálja, s ez a keresztény európai identitásra is komoly veszélyt jelent.(fidesz.hu)