Hajrá, Fidesz! Hajrá, Magyarország!
2018.02.20
A Fidesz egyéni képviselőjelöltjei mind a 106 körzetben összegyűjtötték az induláshoz szükséges aláírásokat – mondta el portálunknak Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója.

A Fidesz „Nekünk Magyarország az első” szlogennel indította el kampányát, és több tízezer aktivista indult el, hogy összegyűjtse az egyéni jelöltek indulásához szükséges aláírásokat."Csak együtt védhetjük meg az országot, és ehhez mindenkire szükség van. Nekünk Magyarország az első.”Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató már hétfői sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, a Fidesznek Magyarország az első, és mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy megakadályozzák a Soros-terv végrehajtását és a bevándorlók Magyarországra telepítését.„A Fidesz egyéni képviselőjelöltjei mind a 106 körzetben összegyűjtötték az induláshoz szükséges aláírásokat, több helyen az előírt 500 aláírás sokszorosa gyűlt össze pár óra alatt.Szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani, aki támogatta jelöltjeinket. Az aláírásgyűjtés és a személyes megkeresések ezután is folytatódni fognak” – nyilatkozta portálunknak Hidvéghi Balázs.Fotó: fidesz.huHozzátette: „úgy gondoljuk, hogy csak együtt védhetjük meg az országot, és ehhez mindenkire szükség van. Nekünk Magyarország az első.”Hajrá, Fidesz! Hajrá, Magyarország!(fidesz.hu)