Nemzeti vagy bevándorláspárti kormány – ez a választás tétje
2018.02.20
A 2018-as országgyűlési választás tétje, hogy nemzeti, vagy bevándorláspárti kormánya lesz-e Magyarországnak – jelentette ki Hollik István napirend előtti felszólalásában a parlamentben.

A kormánypárti képviselő szerint a mostani választás történelmi mércével is kiemelkedő jelentőséggel bír, mert április 8-án nemcsak arról szavazunk, hogy milyen volt a mögöttünk hagyott 4 vagy 8 év, hanem arról is, hogy milyen lesz az előttünk álló 100 év. A tét nemzeti, keresztény identitásunk, kultúránk, és szabadságunk – fűzte hozzá.Hollik István aláhúzta, a magyarság történelme is azt bizonyítja, hogy nekünk, magyaroknak csak akkor megy jól, ha szabadok vagyunk. Szabadság nélkül nem tudunk élni, nem tudunk sikeresek lenni – tette hozzá. "az elmúlt 20 év képlete egyszerű: ha mások mondják meg nekünk, hogy mit csináljunk és hogyan éljünk, azzal rosszul járunk."A KDNP-s képviselő felidézte, 2010-ben Magyarország még nem volt ura saját magának; az államadósság az egekben volt, a stratégiai vállaltok külföldi tulajdonban voltak, mások diktáltak nekünk. Akkor a Fidesz-KDNP azt mondta, hogy a saját utunkat akarjuk járni, nem kérünk az IMF és Brüsszel jó tanácsaiból, küzdöttünk és visszaszereztük a szabadságunkat – elevenítette fel. Aláhúzta, a 2010-ben visszaszerzett szabadsággal a Fidesz-KDNP jól sáfárkodott. 2010-hez képest 750 ezerrel többen dolgoznak, a gazdasági növekedésünk évek óta duplája az uniós átlagnak, csökken az államadósság, és eközben a családi adókedvezménynek köszönhetően 255 ezer családnak nem kell fizetnie szja-t. 2016 óta 184 milliárd forint értékben igényeltek a családok csok-ot, ennek köszönhetően 66 ezer család jutott új otthonhoz – sorolta az eredményeket.Hollik István leszögezte, az elmúlt 20 év képlete egyszerű: ha mások mondják meg nekünk, hogy mit csináljunk és hogyan éljünk, azzal rosszul járunk; a magyar emberek elveszítik a munkájukat, elveszítjük a vállalatainkat is, növekedik az államadósságunk, és mások nyerészkednek rajtunk. Ha viszont a magunk uraink vagyunk, akkor Magyarország erősödik, a magyar emberek pedig gyarapodni tudnak – tette hozzá.A képviselő felhívta a figyelmet arra, április 8-án újra meg kell küzdenünk azért a szabadságért, amit már egyszer megszereztünk magunknak, mert sokan vannak, akik meg szeretnék mondani nekünk újra, hogy kivel és hogyan éljünk. Hozzátette: Soros György és brüsszeli szövetségesei azt szeretnék, ha más kultúrájú embereket fogadna be hazánk, és megnyitnák a határainkat, mert szerintük a migráció jó Magyarországnak és Európának. Persze, hiszen így könnyebben tudnak mindenkiből Soros-féle embertípust faragni – jegyezte meg.Fotó: fidesz.huLeszögezte, ezzel éles ellentétben állnak a józan ész szempontjai, az elmúlt 30 év nyugat-európai integrációs politika tapasztalatai, és a magyar emberek többször is kinyilvánított akarata. Azt szeretnénk, hogy 100 év múlva is farsangolhassunk és húsvétot ünnepelhessünk, nagyböjtöt tartsuk, és nem ramadánt, egy családban egy feleség legyen és ne több, és Európában ne Allah legyen az utolsó reménység, hogy Vona Gábor akarja, hanem a keresztény értékek – fogalmazott a kormánypárti politikus. Felhívta a figyelmet arra, Európa addig lesz olyan, amilyennek mi szeretjük, és Magyarország addig lesz magyar, amíg a falvak és a városok közepén templom áll, és nem mecset. Hiába állt össze a nyílt társadalom nagykoalíciója, melyet Soros György és szervezetei, a kerítésbontó ellenzék, valamint a brüsszeli bürokraták alkotnak, a Fidesz-KDNP akkor sem fog engedni. Megvédjük a magyar emberek biztonságát, mert nekünk Magyarország az első – szögezte le Hollik István.(fidesz.hu)