A Soros-szervezetek a törvények kijátszására tanítják be a migránsokat
2018.02.24
Azt eddig is tudták, hogy a Soros-szervezetek szervezik a migrációt, de már bizonyíték is van arra, hogy a törvények kijátszására tanítják be őket – hangsúlyozta Halász János szombaton portálunknak.

A Fidesz-frakció szóvivője felhívta a figyelmet arra, hogy a magyar határtól délre, olyan szótárokat osztogatnak, amely azt bizonyítja, hogy tudatos csalásra és hazudozásra tanítják be a migránsokat. Hozzátette, olyan kifejezéseket tanítanak be nekik, amikkel megtéveszthetik az európai hatóságokat és így megkaphatják a menekült státuszt."a Stop Soros törvényre szükség van, mert ezzel, mindenféle migrációt szervező, támogató tevékenység ellen szigorúan fel tudunk lépni"Halász János példaként említette, hogy arra tanítják a migránsokat, hogy a menedékkérelmi eljárás során, mondják azt, hogy pszichés zavaraik vannak, trauma hatása alatt állnak.A kormánypárti politikus hozzátette, másokat arra képeznek ki, vallják magukat homoszexuálisnak, transzszexuálisnak, de arra is betanítják a migránsokat, hogy mondják azt, hogy Németországban vannak rokonaik vagy elveszítették a családjukat, esetleg, hogy egy nem biztonságos harmadik országból érkeztek. Ez felháborító – húzta alá a fidesz-frakció szóvivője.Mindez bizonyítja, hogy a Soros-szervezetek a migráció szervezésén dolgoznak és a törvények kijátszására, hazudozásra tanítják be a migránsokat – mutatott rá Halász János.Fotó: fidesz.huEz nemzetbiztonsági kockázatot is jelent, valamint azt, hogy pénzügyi átláthatóságra és a Stop Soros törvényre szükség van, mert ezzel, mindenféle migrációt szervező, támogató tevékenység ellen szigorúan fel tudunk lépni – hangsúlyozta Halász János. (fidesz.hu)