A Fidesz Országos Választmánya elutasítja az ENSZ migrációs csomagját
2018.02.26
A Fidesz Országos Választmánya egy nyilatkozatot fogadott el, melyben kiáll Magyarország függetlensége mellett és elutasítja az ENSZ migrációs csomagját – közölte Puskás Imre.

Korunk legnagyobb kihívása a népvándorlás, ezért foglalkozott a Fidesz Országos Választmánya azzal az ENSZ-tervezettel, amely alapjogként tekint a migrációra – mondta portálunknak a Fidesz szóvivője, hétfőn.A nyilatkozat tartalmát ismertetve Puskás Imre kifejtette: elutasítjuk, hogy a migráció egy kedvező folyamat és azt, hogy annak támogatása szükséges, elutasítjuk azt is, hogy a határvédelmi kerítést meg kell szüntetni annak érdekében, hogy új migrációs útvonalak jöjjenek létre, elutasítjuk, hogy a kormányoknak anyagi támogatást kelljen nyújtani az illegális bevándorlók számára. A Fidesz Országos Választmánya egyetért a magyar emberek túlnyomó többségével, miszerint a migráció egy kedvezőtlen folyamat, azt meg kell és meg is lehet állítani – mutatott rá.Fotó: fidesz.huA Fidesz szóvivője kiemelte, ezt az egyezményt nem lehet elfogadni és azt állítjuk, hogy a bevándorlás a terrorveszélyt növeli, a biztonságot csökkenti. Ezért a nyilatkozat arra kéri a magyar kormányt, hogy határozottan álljon ki az ENSZ-vitában a magyar álláspont mellett.(fidesz.hu)