Karácsony polgármesterként is bizonyítja, hogy nem állna a Soros-terv útjába
2018.02.27
Karácsony Gergely nem csak a kerítést támadja kezdettől, de az általa vezetett Zuglóban sorra bukkannak fel a migránsbarát javaslatok – mondta Budai Gyula portálunknak, kedden.

A Fidesz országgyűlési képviselője aláhúzta, Karácsony Gergely Zugló polgármesterként is bizonyítja, hogy nem állna a Soros-terv útjába."Meggyőződésünk, hogy Karácsony Gergely Soros embere, aki le akarja bontani a kerítést, végre akarja hajtani a kvótát és a Soros-tervet."Elmondta, Karácsony Gergely nem csak a kerítést támadja kezdettől, de az általa vezetett Zuglóban sorra bukkannak fel a migránsbarát javaslatok.Közölte, ma a zuglói önkormányzat szervezésében egy olyan több hónapos migránsbarát rendezvénysorozat indul, melyben szervezőként részt vesz az a Menedék Egyesület, ahol korábban Szél Bernadett is dolgozott, és amelynek egyik vezetője azt mondta, hogy a migránsok jobbak, mint a magyarok.Felhívta a figyelmet arra, Zuglóban nem ez az első migránsbarát lépés. Karácsony Gergely volt az első, aki a 2015-ben a migránsválság kezdetekor önkormányzati ingatlant ajánlott fel a migránsokat segítő szervezeteknek és felszólította az önkormányzatokat, hogy újítsák fel a laktanyákat, és azokban helyezzék el a migránsokat – idézte fel. Továbbá az önkormányzatnál olyan előterjesztéssel is próbálkozott, amivel a migránsokat kívánta lakásokhoz juttatni – tette hozzá. Budai Gyula felhívta a figyelmet arra, hogy Karácsony tanácsadói testülete is tele van Soros embereivel. Meggyőződésünk, hogy Karácsony Gergely Soros embere, aki le akarja bontani a kerítést, végre akarja hajtani a kvótát és a Soros-tervet – jelentette ki a kormánypárti politikus.(fidesz.hu)