A bevándorlás továbbra is a fő tétje az áprilisi választásoknak
2018.02.28
Mi meg akarjuk őrizni Magyarországot a saját hazánknak, magyar országnak – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs portálunknak, szerdán.

A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta: a Fidesz facebook oldalán ma közzétett videó is arról szól, hogy a nyomás növekszik és meg kell védenünk a saját hazánkat."a nyomás növekszik és meg kell védenünk a sajtá hazánkat"Nem akarunk engedni a bevándorlási nyomásnak és a Soros-tervnek – mutatott rá a kormánypárti politikus. Példaként említette, hogy egyszer már láttuk, milyen az, amikor illegális migránsok tömegei elárasztanak egy országot. Láttuk a Keleti pályaudvart és a déli határt – tette hozzá.Hidvéghi Balázs felhívta a figyelmet arra, hogy megépítettük a határkerítést és meg is akarjuk védeni ezt.Az ellenzék azonban, hogyha lehetőséget kapna rá, habozás nélkül végrehajtaná a Soros-tervet, lebontanák a határzárat és betelepítenék a migránsokat – mutatott rá, hozzátéve, Brüsszel már a nyáron meg akarja ezt tenni. (fidesz.hu)