Karácsony Gergely használaton kívüli laktanyákba telepítené a bevándorlókat
2018.03.03
Karácsony Gergely arra tett javaslatot, hogy nyissák meg az üresen álló laktanyákat a bevándorlók előtt – nyilatkozta portálunknak Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője.

„Az MSZP elnökségi tagja a minap azt mondta, csak a választások után árulják el, hogy betelepítenének-e migránsokat Magyarországra vagy sem. Látszik, hogy a választások közeledtével az ellenzék titkolózik a bevándorlás kérdésében, hogy megtévessze a szavazókat. Hogy valójában mit gondolnak, az a kezemben tartott dokumentumból derül ki, amelyben Karácsony Gergely arra tesz javaslatot, hogy nyissák meg az üresen álló laktanyákat a bevándorlók előtt” – mondta el portálunknak Halász János a XXII. kerületi Hunyadi-laktanyánál.„Azért jöttünk ide, hogy szemléltessük, mi történik akkor, ha Soros emberei kerülnek hatalomra április 8. után. Karácsony Gergely ehhez hasonló laktanyákba telepítené a bevándorlókat. Ezt ők maguk mondták, amikor kidolgozták ezt a dokumentumot, és a bevándorlási hullám kezdetén fel is szólították a kormányt, hogy laktanyákat újítson fel és ott migránsokat helyezzen el.Fotó: fidesz.huAz ilyen laktanyák lehetnek az első célpontok a migránsok betelepítésekor, ahogy az a nyugati országokban is történt: először tömegszállásokon helyezik el őket, majd amikor ezek megtelnek, következnek a közintézmények, önkormányzati lakások. A bevándorlóországokban sajnos ez már a mindennapok részévé vált, és ha a választáson Soros emberei kerülnek hatalomra, Magyarország is erre a sorsra jut. A kulisszák mögött már folynak az egyeztetések, köttetnek a paktumok az ellenzéki pártok között a Soros-hálózat támogatásával, hogy a nemzeti, bevándorlás ellenes képviselőjelölttel szemben csak egy, bevándorláspári jelölt indulhasson” – tette hozzá a Fidesz-frakció szóvivője. Németh Zsolt, Dél-Buda országgyűlési képviselője aggodalmának adott hangot:„Aggodalommal tölt el Karácsony Gergelyéknek az az elgondolása, hogy ebben a laktanyában migránsokat kívánnak elhelyezni. Annál is inkább, mert az Európai Tanács ezen a tavaszon meghozhatja és áterőltetheti a döntést, miszerint 10 ezer migránst telepítsenek Magyarországra. Tudjuk, hogy mindenekelőtt a nagyvárosok veszélyeztetettek, tekintsünk csak Párizsra, Londonra vagy Stockholmra. Ezekben a városokban azt tapasztaljuk, hogy drámaian nőtt az erőszakos és nők elleni erőszakos bűncselekmények száma, gyakorlatilag no-go zónák, párhuzamos társadalmak épültek ki. Nem szeretnénk, ha Dél-Budával, Budapesttel és Magyarországgal is ez történne. Védjük meg Dél-Budát, védjük meg Budapestet és védjük meg Magyarországot április 8-án!” – nyilatkozta.(fidesz.hu)