Lebukott a maffiabaloldal
2018.03.04
A Fidesz felszólítja Gyurcsány Ferencet, hogy adjon választ arra, miről egyeztetett Czeglédy Csabával, a maffiabaloldal ügyvédjével – mondta el portálunknak Budai Gyula, vasárnap.

Még 24 óra sem telt el, máris kiderült, hogy a maffiabaloldal ügyvédje, Czeglédy Csaba találkozott Gyurcsány Ferenccel. Ezt maga Gyurcsány Ferenc ismerte el egy facebook bejegyzésében – mutatott rá Budai Gyula. "A maffiabaloldal nemcsak lop, csal, hanem hazudik reggel, délben, este."Emlékeztetett rá, hogy Czeglédy Csaba nemcsak a maffiabaloldal ügyvédje, de pénztárnoka is az MSZP-nek és a DK-nak. Az általa idősektől és diákoktól ellopott pénz jelentős részét ennek a két pártnak a kasszájában kell keresni. Közölte: miután Gyurcsány Ferenc elismerte, hogy találkozott Czeglédy Csabával, a Fidesz felszólítja őt, hogy nyilatkozzon, miről beszélt az ügyvéddel. Továbbá felszólítja az MSZP elnökét, Molnár Gyulát, valamint a maffiabaloldal miniszterelnök-jelöltjét, Karácsony Gergelyt, hogy nyilatkozzanak, mikor és hol találkoztak Czeglédy Csabával, és miről beszéltek vele. Gyurcsány Ferenc már lebukott, mert Czeglédy Csaba azt hazudta, hétfőn fog találkozni vele. Czeglédy ugyanakkor azt elismerte, hogy az ausztriai titkos széfben lefoglalt több mint egy kiló aranytömb az ő tulajdonát képezi. A maffiabaloldal nemcsak lop, csal, hanem hazudik reggel, délben, este – jelentette ki az országgyűlési képviselő. (fidesz.hu)