Nekünk gyerekek kellenek, nem migránsok
2018.03.04
Nekünk több gyermekre van szükségünk, nem pedig migránsokra - mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap Bicskén, ahol az áprilisi parlamenti választást megelőző kampánykörútját folytatva pártja ottani képviselőjelöltje, Tessely Zoltán mellett korteskedett.

A látogatásról a kormányfő Facebook-oldalán jelent meg egy videó. Ebben Orbán Viktor azt mondja, szomorú volt látni, amikor menekülttábort alakítottak ki a Fejér megyei városban. Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala"Elmondtam ma a bicskeieknek, hogy ha nem a bevándorlás ellen harcoló Fidesz-KDNP alakít kormányt, abban az esetben ezt a menekülttábort, amit mi bezártunk, azt itt újra fogják nyitni" - fogalmazott a miniszterelnök, hozzátéve: Bicskén értik, miért fontos az április 8-i választás."Nekünk a gyermek a legfontosabb, a gyermek az első, és nekünk több gyermekre van szükségünk, nem pedig migránsokra. Hajrá, Bicske!" - hangoztatta Orbán Viktor.(MTI - fidesz.hu)