Czeglédy Csaba a Gyurcsány-párt és az MSZP közös, titkos pénztárnoka
2018.03.05
Czeglédy Csaba a Gyurcsány-párt és az MSZP közös, titkos pénztárnoka. Teljesen egyértelmű, hogy ezért védelmezik őt, ezért tesznek meg mindent, hogy kikerüljön az előzetesből és mentesüljön a felelősségre vonás alól az ellene indult büntetőeljárásban – mutatott rá Budai Gyula hétfői sajtótájékoztatóján.

A Fidesz országgyűlési képviselője emlékeztetett arra, hogy Gyurcsány Ferenc a mai nap is rohant Czeglédy Csabához. Hozzátette, a délelőtt folyamán a Szegedi Járásbíróság előtt tartott sajtótájékoztatót a volt miniszterelnök."Vajon, miért fontos, miért nélkülözhetetlen Czeglédy Csaba Gyurcsány Ferenc és az MSZP számára?"Budai Gyula aláhúzta, Czeglédy Csaba a Gyurcsány-párt és az MSZP közös, titkos pénztárnoka. Elmondta, teljesen egyértelmű, hogy ezért védelmezik őt, ezért tesznek meg mindent, hogy Czeglédy Csaba kikerüljön az előzetesből és mentesüljön a felelősségre vonás alól az ellene indult büntetőeljárásban – mutatott rá. Példaként említette még, hogy ezért gyűjtöttek neki aláírásokat és akarták a mentelmi joga mögé bújva kihozni az előzetesből.Vajon, miért fontos, miért nélkülözhetetlen Czeglédy Csaba Gyurcsány Ferenc és az MSZP számára? – tette fel a kérdést Budai Gyula, hozzátéve, hogy a válasz egyértelmű, Czeglédy Csaba a Gyurcsány-párt titkos pénztárnoka.Fotó: fidesz.huA kormánypárti politikus felszólította Gyurcsány Ferencet, hogy adjon választ arra, hogy miről egyeztetett Czeglédy Csabával.Budai Gyula ugyanakkor felszólította Molnár Gyulát is, az MSZP elnökét és a maffiabaloldal miniszterelnök-jelöltjét Karácsony Gergelyt, hogy nyilatkozzon, mikor és hol találkozott Czeglédy Csabával.(fidesz.hu)