Soros György befolyása alatt álló, zsarolható emberek akarnak kormányt alakítani
2018.03.05
Völner Pál szerint hemzsegnek az idegen érdekek kiszolgálói és a zsarolható politikai figurák az ellenzék soraiban. Ha ezek a szereplők kormányra kerülnének, az ország kiszolgáltatottá válna, a határkerítést lebontanák, Soros György pedig dörzsölhetné a tenyerét - mondta a Magyar Időknek az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.

"A választási kampányban megszokott jelenség, hogy az aktuális kormány különböző intézkedéseit kritika, esetleg támadás éri, ám az a legkevésbé sem megszokott, hogy a kritikát, a támadásokat nem az ellenzéki pártok, hanem különféle, civilnek nevezett szervezetek indítják meg."A kerítéssel, az illegális migráció leállításával Magyarország egyszer már megálljt parancsolt Sorosnak, a stoptáblát azonban újra fel kell mutatni, s ezt az Országgyűlés teheti meg a Stop Soros törvénycsomag elfogadásával."Pedig nálunk most éppen ez történik" - fogalmazott a lap hétfői számában megjelent interjúban az államtitkár, aki szerint a folyamatot gondosan megtervezték, az időzítés és a témaválasztás is politikai célokat szolgál.A kormánypárti politikus úgy véli, hogy a kerítéssel, az illegális migráció leállításával Magyarország egyszer már megálljt parancsolt Sorosnak, a stoptáblát azonban újra fel kell mutatni, s ezt az Országgyűlés teheti meg a Stop Soros törvénycsomag elfogadásával.Völner Pál rámutatott: az új szabályok megszavazása a mostani, áprilisig tartó parlamenti ciklusban azért nem lehetséges, mert a Fidesz-KDNP-kormánynak jelenleg nincs kétharmados többsége, az ellenzéki pártokra pedig nem lehet számítani Magyarország védelmében.Mindezek alapján Völner Pál úgy véli: a választók április 8-án valójában arról fognak szavazni, hogy bevándorlóország legyen-e Magyarország, vagy megerősítjük a bevándorlásellenes nemzeti kormányt. "Ha az ország függetlensége, védelme a fontos, akkor a Fidesz-KDNP az egyetlen jó választás" - hangsúlyozta az államtitkár.Megjegyezte: ha az ellenzék kerülne hatalomra, olyan személyek dönthetnének az ország helyzetéről, akik Soros befolyása alatt állnak, akik zsarolhatók, éppen ezért engedelmesen betelepítenék a migránsokat.(MTI - fidesz.hu)