DK jelöltje tájékozatlan és felkészületlen a II. és III. kerület ügyeit érintően
2018.03.06
Varga Mihály válasza a Demokratikus Koalíció közleményére

Mindenekelőtt sajnálatosnak tartom, hogy Niedermüller úr úgy kíván a választókerület országgyűlési képviselője lenni, hogy az általa megjelölt kérdések között egyetlen választókerületi ügy sem szerepel. Mindez megerősíti az eddigi megszólalásaiból is egyértelművé vált tényt, miszerint a DK jelöltje nemcsak tájékozatlan, de felkészületlen is a II. és III. kerület ügyeit érintően. Ellenben Niedermüller Péter Brüsszelben folyamatosan Magyarország ellen lobbizik, a kerítés lebontásáért kardoskodik, és ahogyan fogalmazott, nem tartja helyénvalónak, hogy Magyarországra ne érkezzenek bevándorlók. Javaslom továbbá a Demokratikus Koalíciónak és Niedermüller Péternek, hogy a vitára invitálás helyett előbb Niedermüller úr Berlinben felhalmozott tetemes tartozásainak rendezésével foglalkozzanak. Ugyanis könnyen az a téves képzet alakulhat ki a német professzorok fejében Magyarországról, hogy ez nálunk bevett gyakorlat. Jelzem egyben, hogy olyan jelöltekkel nem látom értelmet a vitának, akik előre bejelentették, hogy vissza kívánnak lépni más pártok javára.Varga MihályII.- III. kerületi országgyűlési képviselőFidesz – Magyar Polgári Szövetség(fidesz.hu)