Juhász Péter távozzon a közéletből!
2018.03.06
Felszólítjuk Juhász Pétert, az Együtt listavezető képviselőjét, távozzon a magyar közéletből – szögezte le Párkányi Eszter a Fidelitas szóvivője, keddi sajtótájékoztatóján.

Hozzátette, Juhász Pétert már korábbi drogügyei is alkalmatlanná teszik az emberek képviseletére, jogerősen kétszer ítélték el kábítószer visszaélés miatt. Rámutatott, gyermekei előtt drogot fogyasztó Juhász azonban ennél még messzebb ment, fizikailag bántalmazta élettársát, gyermekei anyját."Juhász Pétert már korábbi drogügyei is alkalmatlanná teszik az emberek képviseletére"Párkányi Eszter rámutatott, a II., III. kerületi bíróság nyilvánosságra került peranyaga szerint 2016 karácsonyán a pártelnök tettleg bántalmazta, begyógyszerezte volt élettársát. Hozzáfűzte, a jegyzőkönyvben az is szerepel, hogy a politikus, kiskorú gyermekei jelenlétében drogozott.A Fidelitas szóvivője kifejtette, a Bors és a TV2 Tények birtokába jutott dokumentumok alapján több médium megírta, hogy Juhász Péter éveken át terrorizálta családját, három gyermekének édesanyját pedig bezárta, szabad mozgásában korlátozta és megütötte.Fotó: fidesz.huPárkányi Eszter elmondta, Juhász Péter tagadja a vádakat, ám az Index-nek elismerte, hogy volt dulakodás köztük és nem zárható ki, hogy sérülést okozott volt élettársának. Hozzátette, ahelyett azonban, hogy bocsánatot kért volna tőle, facebook-bejegyzésben ismét meggyalázta egykori élettársát, hogy magát állítsa be áldozatnak. A Fidelitas szóvivője elmondta, Juhász blogbejegyzésében közölte, sajnálja, hogy arra kényszerült, hogy negatív nyilatkozatot tegyen közzé volt élettársáról, gyermekei anyjáról. Nagyon nehezen hisszük el, hogy kényszer hatására cselekedett így – tette hozzá a Fidelitas szóvivője.Mélységesen felháborítónak tartjuk, hogy egy ilyen ember a választók bizalmát kérje, ezért felszólítjuk, hogy ne induljon a választásokon és távozzon a magyar közéletből – szögezte le Párkányi Eszter. Hozzátette: Juhász Péter  többszörösen bizonyította, hogy méltatlan az Országgyűlés szellemiségéhez, méltatlan a magyar emberek képviseletére, hiszen a viselkedése minden mérce szerint elítélendő.A Fidelitas várja, hogy az ellenzéki pártok is elhatárolódjanak Juhász Pétertől; úgy gondoljuk, hogy jó érzésű ember nem vállalhat közösséget egy olyan emberrel, aki kezet emel egy nőre, pláne gyermekei édesanyjára.Az ellenzéki pártok amennyiben nem fejezik ki megbotránkozásukat a történtek miatt, akkor azt kell hinnünk, szerintük következmények nélkül lehet nőket bántalmazni - fogalmazott Párkányi Eszter.(fidesz.hu)