Az ellenzék üresen álló magánlakásokba is migránsokat akar betelepíteni
2018.03.07
Az ellenzék nemcsak laktanyákba, állami és önkormányzati ingatlanokba, hanem üresen álló magánlakásokba is migránsokat akar betelepíteni  – hívta fel a figyelmet Halász János szerdai sajtótájékoztatóján.

A Fidesz-frakció szóvivője közölte, úgy tűnik, az ellenzék megkezdte a felkészülést a migránsok betelepítésére, 150 ezer magánlakást akarnak felmérni, hogy migránsokat költöztessenek be. Hozzátette: erre utal Vágó Gábornak, az LMP képviselőjelöltjének, a Soros-hálózat egyik aktivistájának nyilatkozata. Szél Bernadett párttársa a napokban arról beszélt, hogy az országban üresen álló 150 ezer lakás felmérését, és kiadását kezdeményezik – mondta el."150 ezer magánlakást akarnak felmérni, hogy migránsokat költöztessenek be."Halász János felhívta a figyelmet arra, az LMP-s politikus még csak nem is önkormányzati, állami lakásokról beszél, hanem üresen álló magántulajdonban lévő lakásokról; ezeket akarják felmérni és egy szociális lakásügynökség kezelésébe adni. Meggyőződésünk, hogy mindezt azért teszik, mert migránsokat akarnak majd ezekbe költöztetni. Ugyan most hajléktalanokról és rászorulókról beszélnek, de valójában a migránsokra gondolnak, nekik készítik elő a helyet – fogalmazott a kormánypárti politikus. Felháborító, hogy már a magyar emberek magántulajdonában lévő lakásokat is kinézték a betelepítésekre – szögezte le.Fotó: fidesz.huA képviselő emlékeztetett, ugyanezt történt Németországban is. Ott is volt már erre próbálkozás, miután a laktanyák, az állami, önkormányzati ingatlanok megteltek migránsokkal a magántulajdonban lévő üresen álló lakásokat nézték ki a migránsoknak – fejtette ki. Aláhúzta, Magyarország is erre a sorsra jut, ha április 8-án Soros emberei kerülnek hatalomra. Nemcsak laktanyákba, állami és önkormányzati ingatlanokba, hanem üresen álló magánlakásokba is migránsokat akarnak betelepíteni – jelentette ki Halász János.(fidesz.hu)