Juhász Péter távozzon a közéletből!
2018.03.08
A közéletből való távozásra szólította fel a Fidesz-KDNP Juhász Pétert, az Együtt elnökét és képviselőjelöltjét.

Országgyűlési képviselőként, nőként és anyaként mélységesen megdöbbentem, amikor kiderült, hogy Juhász Péter képviselőjelölt, vezető baloldali politikus, az Együtt elnöke fizikailag és lelkileg bántalmazta a családját. Bántalmazta élettársát, gyermekei édesanyját, és saját gyermekei előtt drogozott – fogalmazott Dunai Mónika. Ez elfogadhatatlan számunkra, a Fidesz-KDNP az erőszak minden formáját elutasítja – szögezte le. A képviselő különösen veszélyesnek tartja, ha az erőszak nők és gyermekek ellen irányul.Dunai Mónika elmondta, nem elég, hogy Juhász Péter erőszakoskodott és bántalmazta a családját, ennek tetejébe még az országgyűlési választáson is elindult, és saját pártjának a listavezetője is. Egy ilyen embernek nincs helye az Országgyűlésben, azért a Fidesz-KDNP felszólítja Juhász Pétert, hogy távozzon a közéletből - szögezte le. Arra kérünk miden jóérzésű embert, hogy csatlakozzon a peticiok.com oldalon elérhető petícióhoz, mely szintén Juhász közéletből való távozására szólít fel – fűzte hozzá.(fidesz.hu)