Brüsszel bevándorláspárti terveinek nagyon is sok köze van Soros Györgyhöz

Brüsszel bevándorláspárti terveinek nagyon is sok köze van Soros Györgyhöz – hangsúlyozta Deutsch Tamás vasárnapi sajtótájékoztatóján.

A Fidesz EP-képviselője emlékeztetett arra, hogy a brüsszeli bizottság mostani Magyarországnak címzett levelében a bevándorláspárti brüsszeli tervek kapcsán azt állítja, hogy “Soros Györgyhöz pedig az egésznek semmi köze.” Hozzátette, Brüsszel bevándorláspárti terveinek nagyon is sok köze van Soros Györgyhöz.

Deutsch Tamás elmondta, Soros Györgynek van egy terve, amit maga írt. Ezt a Market Watch nevű folyóiratban publikálta 2015. szeptember 29-én. Hozzátette, a Soros-tervről nem csupán írásban értekezett, hanem tucatnyi alkalommal személyesen találkozott és egyeztetett az Európai Bizottság vezető tisztségviselőivel: Példaként említette: Jean Claude Juncker és Frans Timermans nevét.

A Fidesz EP-képviselője közölte, Soros György egy kiterjedt személyi hálózatot működtet az Európai Bizottságban, hogy a terveit megvalósítsa, és azokból előterjesztések, döntések, rendeletek legyenek.

Deutsch Tamás a Soros-tervről szólva elmondta, Soros megrendelte az Európai Uniótól, hogy milliós nagyságrendben fogadjanak be illegális bevándorlókat. Hozzátette, a Soros-tervnek ez a pontja megvalósult a mögöttünk hagyott években és megszületett az ENSZ migrációs csomagja is.  

Soros György egy kiterjedt személyi hálózatot működtet az Európai Bizottságban, hogy a terveit megvalósítsa, és azokból előterjesztések, döntések, rendeletek legyenek.

Kitért arra is, hogy Soros megrendelte, hogy ne kerítések határozzák meg az Európai Uniónak a külső határainak védelmét, hanem a nemzetállamok határvédelmi képességeit gyengítő közös uniós határvédelmi rendszer jöjjön létre. A terv a megvalósítás fázisában van – fűzte hozzá.

A Fidesz EP-képviselője elmondta, Soros megrendelte, hogy minél nagyobb mértékű uniós forrásokat fordítsanak az Európai Unióba érkezett illegális bevándorlók ellátására. Hozzátette, most eszméletlen nagy forrásokkal bővítik a Migrációs Alapot - mutatott rá.

Deutsch Tamás felhívta a figyelmet arra is, hogy a Soros-terv része, hogy egységes rendben kell elbírálni az Európai Unióba érkezettek menekült kérelmét. Rámutatott, az Európai Unió már elfogadta azt az előterjesztést, amely az Európai Unió Menekültügyi Ügynökségéről szól, ez a szervezet olyan jogkörökkel lennének felruházva, amely jogkörök azt jelentik, hogy az egyes tagállamok döntéseit az Európai Unió felülvizsgálhatja.

A Fidesz EP-képviselője elmondta, Soros megrendelte, hogy legyen valami egységes, automatikus rendszer a migránsok elosztására. Ezen is rajta vannak: erről szólnak az önkéntes és kötelező kvóták. A kötelező kvóta bevezetéséről sem tettek le, csak átkeresztelték állandó áttelepítési mechanizmusra – tette hozzá.

Deutsch Tamás kitért arra is, hogy Soros György megrendelte, hogy legalizálni kell az Európába be jönni akaró illegális migránsokat. Be kell fogadni a gazdasági bevándorlókat. Brüsszel erre is készen áll: a bizottság mostani dokumentumában is az áll, hogy az ő álláspontjuk az, hogy „továbbra is biztosítani kell (!) a legális migrációs lehetőségeket”.  Tehát Brüsszel bevándorláspárti terveinek nagyon is sok köze van Soros Györgyhöz – szögezte le Deutsch Tamás.

Rendkívül veszélyesek ezek az elképzelések, amik napirenden vannak, így minden magyar állampolgárnak joga van tudni, hogy milyen közvetlen biztonságára is veszélyeztető bevándorláspárti elképzeléseket dédelgetnek a brüsszeli vezetők – hangsúlyozta Deutsch Tamás.

(fidesz.hu)                  

Betöltés...
Betöltés...